Danny Bryant

Roots - een Britse Blueslegende!

zaterdag 5 oktober 2019 20:30 - 00:00
Deuren open
19:00 - 02:00
Locatie
Zaal
Genre
Roots
Beschrijving
Danny Bryant 2018 quotes over zijn laatste album 'Relevation'
“Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich opnieuw niet beperken door de enge grenzen van het genre. Hoewel de toon van de teksten vaak droef en melancholiek is, klinkt het album vitaal en strijdbaar.” (Lust For Life, mei 2018)

“Revelation staat vol vurig, bij vlagen Claptoniaans leadgitaarwerk en emotioneel geladen nummers.” (Gitarist, mei 2018)

“Van uit de klei getrokken bluesrocker heeft Danny Bryant zich op zijn vierde studioalbum ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen.” (Heaven, juli/aug 2018)

“Bluesrocker Danny Bryant gaat op zijn nieuwe album “Revelation” op indrukwekkende wijze de confrontatie met enkele demonen uit zijn eigen recente verleden aan. Het is daardoor zonder meer zijn meest persoonlijke en emotionele plaat so far.” (Ctrlaltcountry.be, mei 2018)

“Een zeer intiem en emotioneel album.” (Track, mei 2018)

“De songselectie is wat veelzijdiger dan op zijn eerdere cd’s. Danny Bryant heeft zichzelf op dit album niet opnieuw uitgevonden, maar gewoon weer een lekker album afgeleverd, als zijn fans van hem verwachten.” (Real Roots Cafe, mei 2018)

“Ik heb Revelation met veel plezier beluisterd.” (Rockportaal, mei 2018)


 

Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden