Matt Schofield

ft. The King's Rhythm Crew (support act Gino Buijsrogge)

zaterdag 8 december 2018 20:30 - 23:59
Deuren open
19:30 - 23:59
Locatie
Zaal
Genre
Roots
Beschrijving
Matt Schofield is een snarentrekker in de puurste vorm. Zo eentje die eerst vragen stelt door de microfoon en vervolgens antwoord krijgt van zijn eigen gitaar. Het Britse blueswonder is een graag geziene gast op bluesfestivals en in bluesclubs. Simpelweg omdat Schofield een garantie is voor dat wat altijd weer lekker is: een heerlijk portie blues op niveau. Maak u dus op voor een fantastisch weerzien met Schofield, die Porgy al eens eerder solo en met singer-songwriter Ian Siegal aandeed.

Matt Schofield (1977) prijkt op tal van lijstjes, maar zijn plek in de top-tien van meest getalenteerde Britse bluesgitaristen van de afgelopen decennia (samen met onder andere Eric Clapton en Peter Green) is het meest noemenswaardig. Schofield stond in 2011 op het hoofdpodium van North Sea Jazz en heeft inmiddels ook buiten Europa een flinke naam opgebouwd. In de Verenigde Staten lusten ze ook pap van zijn licks op zijn Fender-gitaar.

Schofield komt niet alleen naar Porgy: hij neemt als begeleidingsband de Nederlandse King's Rhythm Crew (met leden van King of the World) mee naar Terneuzen.

En of dat nog niet genoeg is: Gino Bulldoze Buijsrogge warmt jullie vanaf 20.30 uur op!
 
  Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met het Scheldetheater


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden