Thomas Zwijsen

The Nylon Maiden Tour
Thomas Zwijsen, gitarist van Zeeuws-Vlaamse bodem, verenigt de muziekwerelden van klassieke muziek en flamenco met de expressiviteit en populariteit van de rock-, metal- en popwereld.
Vertoningsdata
vr 31 aug 20:00 Details Geen webverkoop
 

Chris de Stoop

Wanneer het water breekt
Dit is het waargebeurde verhaal van een visser en zijn dochter,die al een tijd geleden hun vaderland ontvluchtten. Hung stak in een kleine vissersboot de zee over om hier in een dorp achter een hoge dijk een nieuw leven te beginnen. Gwen bouwde een succesvolle zaak op, maar worstelt nu met haar eigenheid.
Vertoningsdata
wo 19 sep 20:00 Details Tickets
 

Alliance française

Chloë Perrin: Montmartre et ses artistes
Vertoningsdata
do 4 okt 20:00 Details Geen webverkoop
 

Anna Enquist en Mirjam van Hengel

Want de avond
In het eerste gedeelte van deze lezing gaat Mirjam in gesprek met Anna Enquist over haar nieuwe roman ‘Want de avond’. Na de pauze geeft Mirjam van Hengel een lezing over haar biografie over het leven van Remco Campert.
Vertoningsdata
wo 10 okt 20:00 Details Tickets
 

Band of Friends

'A celebration of the music of Rory Gallagher'
Band of Friends? Dat klinkt misschien wat zoetsappig, maar verfis u niet: de vrienden rocken the blues alsof  Rory Gallagher nog steeds onder hen is! Band of Friends, een must voor fans van Rory Gallagher en een enorme aanrader voor liefhebbers van blues en bluesrock.
Vertoningsdata
za 13 okt 21:30 Details Tickets
 

Revue Blanche

met 'Europees Muzikaal Erfgoed'
Revue Blanche heeft een ongebruikelijke maar bijzonder kleurrijke bezetting: sopraan, fluit, altviool en harp. Het ensemble brengt het Europees muzikaal erfgoed uit verschillende stijlperiodes op een unieke wijze tot leven. Een middag met een origineel en gedurfd programma met werken van o.a. Debussy, Ravel en Eisler.
Vertoningsdata
zo 11 nov 15:00 Details Tickets
 

Jan Brokken

De rechtvaardigen
Jan Zwartendijk, de Nederlandse consul in Kaunas, de toenmalige hoofdstad van Litouwen, is een kruising tussen Oskar Schindler (net als Schindler was hij zakenman, hij was directeur van de Philips-vestiging in Litouwen) en de diplomaat Raoul Wallenberg. Hij redde tienduizend Joodse vluchtelingen het leven. De rechtvaardigen vertelt hoe hij dat deed en waar de ontsnapte Joden terechtkwamen.
Vertoningsdata
wo 21 nov 20:00 Details Tickets
 

Hexagon Plus

Mozart en andere wonderkinderen
Het Hexagon-ensemble stond al vaker op ons podium en kennen we al als het prachtige 'five winds and piano', maar in dit programma wordt het ensemble uitgebreid met vijf strijkers in een verrassend klassiek/romantisch programma. Met maar liefst 11 muzikanten op het podium hoort u o.a. het complete pianoconcert no. 24 van Mozart!
Vertoningsdata
zo 2 dec 15:00 Details Tickets
 

Bart van Loo met 'BREL'

10 jaar dood maar onsterfelijk
Vertoningsdata
wo 12 dec 20:00 Details Tickets
 

Van Bellen, Milstein en Van Poucke

Kerstrecital
Vertoningsdata
wo 26 dec 15:00 Details Tickets
 

Fuse

Nieuwjaarsconcert
Voor de derde maal openen we het jaar feestelijk met het huisorkest van het televisieprogramma Podium Witteman. Evenals vorig jaar wordt het weer een bruisende mix van klassieke muziek, jazz, pop, en improvisatie. U wordt feestelijk ontvangen met een glas bubbels!
Vertoningsdata
zo 6 jan 15:00 Details Tickets
 

Bert van den Brink en Thomas Oliemans

langs Brel en Bannink
Bert van den Brink trad al vaker op ons podium op met een jazz-programma . Hij is echter opgeleid tot klassiek pianist en studeerde in 1982 cum laude af!. Thomas Oliemans is een klassieke bariton die de meest kieskeurige liefhebbers van het klassieke lied aan zijn voeten krijgt. Maar beiden kijken over hun grenzen heen. Zij brengen een programma met klassieke en minder bekende liedjes van Harry Bannink, Willem Wilmink en chansons van Jaques Brel. 
 
Vertoningsdata
zo 20 jan 15:00 Details Tickets
 

Marietta Petkova

Chopin sonates
Vertoningsdata
zo 10 feb 15:00 Details Tickets
 

Erard-Ensemble

Met Autentieke Romantici
Vertoningsdata
zo 10 mrt 15:00 Details Tickets
 

Barokensemble les Abbagliati

met 'la Victoire Amoureuse'
Vertoningsdata
zo 14 apr 15:00 Details Tickets
 

Scaldis Kamermuziekfestival

Slotconcert
Vertoningsdata
zo 19 mei 15:00 Details Tickets